Modern paviljoen Van de Dame aan het Paterswoldsemeer

Tynaarlo/Groningen – Begin volgend jaar moeten de deuren openen van het splinternieuwe en in strakke, moderne architectuur gevatte Paviljoen Van de Dame aan het Paterswoldsemeer.

De plek waar Bert Westerhof en zijn partner Imogen Wills een investering van 3,5 tot 4 miljoen euro gaan doen is bij tienduizenden noordelingen meer dan bekend. Achter het Familiehotel Paterswolde waar vroeger achtereenvolgens onder de namen Meerval en Vergulde Anker populaire horecapaviljoens aan de waterkant waren gevestigd.

Ze zijn nu zo ver dat ze hun plannen en de naam “Paviljoen Van de Dame” naar buiten kunnen brengen en ze hopen februari 2016 te openen en de eerste gasten te ontvangen. Het moet een paviljoen worden van 1.200 vierkante meter waar alles mogelijk moet zijn. Lunch, diner, vergaderingen, trouwerijen en recepties. Op de etage van het paviljoen komen zalen en een dakterras met prachtig uitzicht. Binnen komt plaats voor 200 diner- en lunchgasten, op het terras kunnen nog eens 200 tot 300 gasten plaatsnemen.

Bert Westerhof en Imogen geven in de binnenstad van Groningen al leiding aan de horecabedrijven ‘t Zwarte SchaapClub KokomoClub Ocean 41 en De Kosterij.

Bron: DVHN.nl