DE GROENE 4 MIJL IS ….. de nieuwe winterloop in Noord-Nederland

Groningen – Op 31 januari aanstaande verzamelen vele bikkels zich bij het ontmoetingspunt De Onlanderij van Natuurmonumenten,  aan de Madijk 1* in Eelderwolde, bij Groningen. Vanuit daar ligt er een prachtige 4 mijl route in het natuurgebied de Onlanden. Tijdens de groene 4 mijl loop je zowel on- als off road. En voor iedere deelnemer een kop warme snert na op de Onlanderij: laat die winter maar komen!

Deelnemen kan individueel aan de Groene 4 Mijl of de Groene Trailrun van 18,8 kilometer. Ook is het mogelijk om als bedrijf te starten met een team op de 4 Mijl afstand of deel te nemen aan de ouder-kindloop met zoon en/of dochter van 8 tot 12 jaar. Daarnaast zijn er ook twee wandelroutes door de Onlanden om aan mee te doen: 6,4 of 12,4 kilometer.Groene 4-mijl 2016

Niet zo’n hardloper of wandelaar? Rondom De Onlanderij, waar de start en finish plaats vindt, zijn ook in samenwerking met Natuurmonumenten allerlei winterse activiteiten voor kinderen en diverse heerlijke versnaperingen verkrijgbaar.

*(navigatie: Borchsingel Eelderwolde).

Kun je om welke reden dan ook helaas niet deelnemen? Maar wil je wel je steentje bijdragen aan de realisatie van dit unieke evenement? Dan kun je vriend worden van de Groene 4 Mijl!

Bron: www.degroene4mijl.nl