13 maart as. Voorlichting realisatie Noordoosthoek

Groningen – Verschillende leden van onze vereniging hebben van Best Western Plus Hotel (voorheen Hampshire Hotel) bijgaande uitnodiging voor het bijwonen van de voorlichtingsbijeenkomst ontvangen. Via deze weg willen wij dat delen met andere belangstellende leden.

De uitvoering van de werkzaamheden voor het realiseren van de plannen voor de Noordoosthoek van het Hoornsemeer zijn gestart. Eind vorig jaar is een begin gemaakt met het afgraven en afvoeren van de grond. Binnenkort gaan we verder met de werkzaamheden. Wij willen u graag vertellen hoe we dat aanpakken. Daarvoor nodigen wij u uit op woensdag 13 maart tussen 17.00 en 20.00 uur in het Best Western Plus Hotel Groningen Plaza aan de Laan Corpus den Hoorn 300.

Tussen 17.00 en 20.00 kunt u binnenlopen; wanneer u dat het beste uit komt. Er zijn dan tekeningen opgehangen en wij zijn er om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Wij willen u dan graag wat vertellen over de volgorde en de verschillende stappen in de uitvoering van het werk. We laten u dan ook zien waar de aan- en afvoerroutes langs lopen. Met de gemeente is afgesproken dat dit niet via de woonstraten zal gebeuren. En verder laten we u ook zien waar en wanneer de nieuwe aanplant van het groen en de bomen zal worden gerealiseerd. De planning is er op gericht om de werkzaamheden zoveel mogelijk dit jaar af te ronden.

Graag tot ziens op 13 maart.