Walk for Life 2014

Groningen – De tiende editie van de Walk for Life vindt zaterdag 10 mei plaats. Het is een recreatieve loop- en wandelevenement van Noord-Nederland, plaats rondom het Paterswoldsemeer in Groningen. Naast een gezellige en sportieve dag voor jong en oud is de Walk for Life vooral een sportieve strijd tegen kanker bij jongvolwassenen (18 – 35 jr).

Inschrijving voor 2014 is gestart – De inschrijving voor de Walk for Life 2014 is van start gegaan. Iedereen die mee wil lopen in deze sportieve strijd tegen kanker kan zich nu inschrijven via de nieuwe website van de Walk for Life (www.walkforlifegroningen.nl). Voor deelname van de Walk for Life wordt een minimale bijdrage van €10,- gevraagd.

In verband met de gemeentelijke vergunningen kunnen er maximaal 2000 mensen deelnemen aan de Walk for Life. Deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving.   Vol = Vol.

Verschillende disciplines en afstanden – Naast het wandelen en hardlopen (verschillende afstanden) zijn er ook weer routes voor Nordic Walkers, Wheelers en Handbikers. Nieuw dit jaar is een lange afstand wandelroute, 40 km die gewandeld kan worden door drie gemeenten en twee provincies. Daarnaast wordt er uiteraard voor de kinderen weer een speciale Kids Run georganiseerd en zullen bekende en minder bekende mascottes voor de vijfde keer strijden om de titel in de Dutch Open Mascotte Run.

UMCG Kanker Researchfonds – Ook dit jaar lopen we weer voor het UMCG Kanker Researchfonds,de afgelopen twee jaar ging de opbrengst € 30.000 van de Walk for Life naar onderzoek naar leukemie door prof. dr. J.J. Schuringa . Dankzij deze opbrengst hebben wij de AutoMACS mede kunnen financieren!

Aanmelden – U kunt zich aanmelden om de Stichting Walk for Life te steunen in onze sportieve strijd tegen kanker bij jongvolwassenen via de inschrijfknop. U kunt zich individueel, met een groep of uw bedrijf inschrijven. U staat ingeschreven na het invullen van het formulier, waarna u een bevestiging krijgt van uw inschrijving.

Rekeningnummer Stichting Walk for Life Groningen – Naast het deelnemen aan de Walk for Life kunt u ook geld doneren voor het doel waar we dit jaar voor lopen. U kunt uw donatie storten op: NL56 RABO 0173 6536 85

Hoop doet leven! Maar geeft ook vooral aan hoe belangrijk onderzoek naar kanker is! Steun dit onderzoek en loop met ons mee op zaterdag 10 mei 2014!