Paviljoen Van de Dame aan het Paterswoldsemeer geopend

Tynaarlo – Het contrast aan de oevers van het Paterswoldsemeer is groot. Achter het Familiehotel is een ultramodern en imposant horecapaviljoen verrezen, aan de Meerweg is de fundering voor nog een paviljoen gereed.

Het is duidelijk dat paviljoen Van de Dame achter het Familiehotel als eerste de deuren opent. De officiële opening was op 29 maart jongstleden, de dinsdag na Pasen. Zo ver zijn ze bij de herbouw van de Rietschans aan de Meerweg nog lang niet. Daar zijn drie bouwvakkers in alle rust bezig met de kelder en de fundering. Er is zelfs geen datum bekend wanneer dit twee jaar geleden door brand verwoeste horecabedrijf zijn eerste gasten weer kan ontvangen. Lees hier verder.

Een feestelijke opening zou het worden. En dat werd het. De opening van Paviljoen van de Dame aan het Paterswoldsemeer. Na een korte toespraak van mede eigenaresse Imogen Wills, partner van Bert Westerhof, en het opblazen van een muur met ballonnen is de zaak in de Zuidwesthoek van het meer officieel geopend.

Het horecabedrijf heeft onder andere een groot dakterras en twee aanlegsteigers. Vanaf woensdag 30 maart is het paviljoen open voor publiek.

Bron: Dagblad van het Noorden, OOGTV