Met stad in gesprek over strategie evenementenbeleid

Groningen – Op 22 januari 2014 spreekt de raadscommissie Beheer en Verkeer van de gemeente Groningen over evenementen in de Stad. 

Het collège van B&W heeft aangegeven met de Stad in gesprek te willen over het strategische evenementenbeleid en een toekomstvisie op de Drafbaan als evenementenlocatie. Doel van het gesprek is het versterken van de positie van de stad Groningen als toplocatie voor evenementen. Daarnaast moet deze aanpak leiden tot een betere balans tussen feestplezier en overlast. Het college wil komen tot een betere spreiding van evenementen en zij wil bekijken welke andere maatregelen nodig zijn om overlast te beperken.

De vergadering van de commissie Beheer en Verkeer is openbaar :
  • Datum:woensdag 22 januari 2014
  • Aanvang:16:30 uur
  • Locatie:Oude raadzaal
  • Voorzitter:dhr. J.P.A. van Rooij
  • Griffier:dhr. W.T. Meijer t.(050) 367 77 26

Inspreken is mogelijk, regels hiervoor leest u hier.

Voor Meer Buren is met name agendapunt B1 Inhoudelijk deel “Strategisch evenementenbeleid en toekomstvisie op de Drafbaan – bespreking uitgangspunten”  van belang. De bijbehorende stukken vindt u hier (agenda van de gemeenteraad).

Meer Buren roept belangstellenden op naar deze Raadscommissievergadering te komen om uw stem te laten horen. Meer Buren zal van de mogelijkheid gebruik maken om in te spreken.